Selecteer een pagina

Check up

Sterk jezelf als merk!

Je identiteit

 

Je identiteit is super belangrijk! Mensen kopen van mensen. Ik tenminste wel en jij ook dat weet ik zeker. Een aankoop is gebaseerd op emotie en een connectie met een ander. Intuïtie, impulsen that kinda stuff.

Hoeveel laat jij zien van jezelf?! Weten mensen van wie ze iets kopen of moet je maar crazy aanbiedingen blijven doen om inkomsten te genereren?

Hoe gaaf is het als mensen bij je komen omdat ze zich verbonden voelen, een link met je hebben en het jou gunnen. Hoe gaaf is het als jij jezelf niet meer in de aanbieding hoef te gooien. Ik zie het maar al te vaak gebeuren, die aanbiedingen. Ja hoor ik heb mij er ook schuldig aan gemaakt. Daar ben ik achteraf blij mee want nu kan ik jou dit aanbieden. Want wist je dat wanneer jij helemaal vanuit jezelf onderneemt en de dingen doet die precies bij jouw passen je hiermee klanten aantrekt?! En je nooit meer een aanbieding hoeft te doen, tenzij je dat echt zelf wilt.

Wil jij bouwen aan je merk?! De eerste stappen zetten om zichtbaar te worden. Ik kan je helpen met de eerste stap.

En dan?

Dan ga je creëren, floreren en je grenzen voorbij. Je stapt uit de meerderheid.

Hoe?

Door bewust aan je merk te werken. Je uitstraling door te voeren in alles wat je doet. Je identiteit te laten zien in jouw bedrijf.

Waarom?!

Om klanten, fans en ambassadeurs te krijgen zodat nog meer bezig kunt houden met je passie. Bouw je aan je merk dan bouw je aan je bedrijf.

Gesprek

In een gesprek van 1,5 uur gaan we jouw wat, waarom en hoe bespreken. No worries, ik ben geen coach maar ik wil graag beter leren kennen zodat ik begrijp wat je doet en waarom je dat doet.

Online stalken

Na al deze inzichten en indrukken ga ik je online stalken. Ik bezoek al je social media kanalen en die spit ik door. Ik bezoek je website. Komt dit overeen met wat jij mij hebt verteld in ons gesprek? Doe je aan email- marketing, dan zou ik daar ook graag een blik op willen werpen.

Document

Na mijn online speurwerk en het gesprek stuur ik jou een document met verbeterpunten en ideeën. Eerlijke opbouwende feedback en heerlijke ideeën waarvan ik weet dat je gaat stralen. Handvatten, to-do’s en gemakkelijk toepasbare tips zodat jij verder kunt bouwen aan een sterk merk.

Is het tijd om helemaal als jezelf te gaan shinen?! Boek nu een afspraak. Voor € 197 excl. BTW krijg jij toepasbare en gerichte actiepunten hoe je sterk jezelf kunt zijn! Heb je nog vragen of twijfel je nog, neem dan contact met mij op.

Sounds cool toch? Boek hier je meteen je afspraak! Laat je naam en email achter en ik neem contact met je op.

Pin It on Pinterest