Reset your mindset | 10 April

Het event om jezelf te laten inspireren en motiveren. Je gaat gegarandeerd naar huis met frisse nieuwe energie wetende dat geen één droom raar of gek is.

Be awesome, be fearless and get inspired

Je bent klaar met jezelf klein houden. Het is tijd dat je het groter en mooier aan gaat pakken. Je bent al trots op je bedrijf maar je wilt nog trotser worden en naar de next level. De tijd dat je jezelf vergelijkt met anderen is voorbij en toch knaagt er iets. De deur staat op een kier maar op één of andere manier staat hij nog niet wagenwijd open. Het zit echt in jou! Je mindset is misschien verkeerd en het mooie is die kun je veranderen. Get inspired en reset your mindset op 10 april. Be fearless op een manier die helemaal bij jou past en maak je dromen waar.

Van 13:00 tot 19:00 op 10 april voor vrouwen die een duwtje in de rug nodig hebben om succesvol te worden

Wat kun je verwachten?

Inspiratie! Mucho! Ik heb 2 vrouwen uitgenodigd om hun inspirerende verhaal te komen vertellen.  Vrouwen die hun droomleven leiden en dat zelf hebben gecreëerd. Dat het makkelijk is hoor je ze niet zeggen maar je komt erachter hoe zij het doen en wat jij ook kan doen.
Actie in de tent. Daar hou ik van! Doelgericht aan je zichtbaarheid werken die dag. Je krijgt van mij kleine duwtjes om grote stappen te maken in je zichtbaarheid.
Concreet netwerken. Ik stuur je daarin omdat ik uit ervaring weet dat netwerken niet altijd makkelijk is. Hoe ik dat aan ga pakken vertel ik je nog niet. Ik kan je wel vertellen er veel oeh’s en aah’s zullen vallen. Ik breng je in contact met vrouwen die tegen dezelfde dingen aan lopen.
Je gaat naar huis met de wetenschap dat JIJ jouw business bent. Je gaat stoppen met jezelf vergelijken omdat je begrijpt dat dat niet meer nodig is. Je wordt aangezet tot denken en ook daadwerkelijk doen.
Jij wordt die dag in de watten gelegd. Nee geen beauty arrangementen maar fijne lieve dingen omdat jij er mag zijn. De locatie is geweldig maar ook een drankje en een hapje mag natuurlijk niet ontbreken, die krijg je van mij. Er is een fotograaf aanwezig, die zet je op je allermooiste op de gevoelige plaat. Complimentjes ga je ook heel veel krijgen.
Als je een bevestiging nodig hebt of je op de goede weg zit dan krijg je die ook die dag!
Hoe fijn is het als je met gelijkgestemde over bepaalde onderwerpen kunt praten? Dat de dingen waar jij tegen aan loopt helemaal niet raar zijn en herkenbaar zijn voor velen. Je komt erachter dat je er echt niet alleen voor staat. Ja eerlijk is eerlijk de meeste vrouwen vinden ondernemen vaak eenzaam.
Als jij de deur uit loopt aan het einde van de dag (na een wijntje en some food) kun je heel de wereld weer aan. Die positieve vibe is er weer en je kunt gaan knallen.

Herken je dit?

Jij bent ontzettend gemotiveerd dat weet ik zeker. Je gaat ook heel lekker op die motivatie, die flow zeg maar. En toch… soms heb je net als ik net dat duwtje extra nodig om door te pakken. Het is heel makkelijk om ergens aan te beginnen maar ook net zo makkelijk om op te geven. De handdoek maar in de ring te gooien want wie zit er nu op jou te wachten. Geen reacties, geen verkopen laten jou al snel de moed in de schoenen zakken. Binnen de kortste keren begin je weer aan een ander project waar je in gelooft (lees nieuwe motivatie). En zo beland je in een cirkel waarvan je het gevoel hebt dat je er niet meer uit komt. Ik weet dat je daar écht iets aan kunt doen, dat je dat kunt veranderen. Jij wil dit ook veranderen maar je weet niet hoe toch? Dan is dit event mega interessant voor jou.

Reset your mindset & ik

Ik ben van doen, actie en gaan. Niet dubben, niet twijfelen. Ik ga liever een keer extra op mijn bek dan dat ik iets niet heb gedaan. Natuurlijk zijn er wel twijfels en stemmetjes, die heeft iedereen. Toch blijk ik deze op een of andere manier makkelijker overboord te kunnen gooien dan een ander. Echt true aan jezelf zijn is je allergrootste voorrecht, daar ben ik van overtuigd. Dat je daar gebruik moet van maken als ondernemer vind ik net zo belangrijk. Wanneer je je ware IK laat zien dan is het ook niet meer zo belangrijk wat je concullega of concurrent omdat je uit kunt gaan van je eigen kracht. Deze dag neem ik je mee in mijn verhaal, mijn enthousiasme en mijn lef naast al het andere wat er op de planning staat. Had ik al gezegd dat ik van actie houd, die ga je zeker krijgen! Ben je hier niet zo van en werk je alles liever uit tot in perfectie dan raad ik je vooral aan om niet te komen. Snap jij ook dat perfectie niet bestaat?! Dikke vette yes voor jou om een ticket te bemachtigen voor deze middag.

Ik ben starter is dit interessant voor mij?

YEAH! Jij kunt alles nog naar je hand zetten. Meteen goed beginnen met je dromen en die uitwerken. Je krijgt deze dag geen tips over het ondernemen wel ga je met een hoop motivatie naar huis. Ik weet zeker dat je in de actie modus naar huis gaat.

Zijn er ook masterclasses deze middag?

Nee maar het is maar hoe je het bekijkt. Twee inspirerende vrouwen komen hun verhalen en ervaringen met je delen. Zij hebben allemaal geleerd van hun fouten en kunnen jou hiervoor dus behoeden. Daar leer je zeker iets van. Ik ga je kleine duwtjes geven om grote stappen in je online zichtbaarheid te maken. Verder laat ik je concreet in contact komen met andere ondernemers met andere woorden ik laat je niet in een hoekje aan je wijn staan slurpen, no way! Ik kan jou wel vertellen hoe je iets moet doen maar je zal het altijd nog ZELF moeten doen.

Kom niet als je van het volgende houdt

Structuur en regelmaat. Plan jij alles dood en is er geen ruimte voor flexibiliteit? Ik geloof dat wanneer je onderneemt ook ontzettend flexibel moet zijn. Dat je de mogelijkheid hebt om in te spelen op momenten. Voorgekauwde plannen, templates en zulk soort shit brengen je ver maar niet waar je naar toe wilt want het is niet van jou! Nee ik stuur je dus niet naar huis met een vooraf opgezet plan zodat jij je droom kan waar maken. Iedereen is anders en de beste manier om je dromen waar te maken is om deze op jouw manier te realiseren. Dus niet hoe ik of een ander het zegt. Wil je minder structuur en regelmaat dan ben je natuurlijk van harte welkom 🙂

2 inspirerende sprekers

Cynthia Kloosterman

Cynthia wil vrouwen zoals jij ook laten ontdekken WIE je bent, WAT je wil & WAT jouw missie is. Zodat jij je leven hier omheen kan gaan creëren. Zodat jij eindelijk kan gaan doen waarom je hier bent. Al die anderen gelukkig mag maken met jouw talent. Met de waarde die jij te bieden hebt.

Wat zij heeft gedaan om dit te bereiken is niet heel ingewikkeld en zij kan het jou ook leren. Ze herkent je verhaal. Ze snapt je. Totaal. En daarom wil ze je graag helpen. Jij hebt zo veel te bieden. Jij mag je hele potentie gaan leven. De wereld wacht op jou!

Barbara ter Huurne

Gepassioneerd spreekster over mindset en verandering.

Barbara weet jou met haar kennis en ervaring van verandering op bedrijfsmatige- en het individuele niveau te inspireren tot beweging.
Zij weet als geen ander wetenschap en spiritualiteit te combineren.
Zij is trots auteur van het boek ‘Pimp je perceptie’ waar haar M.I.N.D.S.E.T.-methode uitvoerig aan de orde komt.

Integriteit en oprechte levenservaring maken haar een authentieke, geloofwaardige spreekster. You gotta love her, really!

De locatie! Een hutje op de hei

Hutje op de hei? Yes that’s right alsof het zo had moeten zijn. Deze prachtige locatie in Den Bosch – The Art of Living Well-, direct langs de A2 daar gaat het gebeuren. The Art of Living Well heeft maar één doel voor ogen, ervoor zorgen dat jij de dag met een rijker gevoel besluiten dan dat hij is begonnen. Kun je begrijpen dat dit HET moest zijn, dat het zo perfect in het plaatje past? De eerste twee etages zijn ingericht als showroom met al het moois dat het leven te bieden heeft. Op de bovenste etage zijn verschillende ruimtes in te richten voor meetings en events en dat is dus het “Hutje op de hei”. Daar breng je deze middag door, even weg van kantoor, weg uit de sleur en weg van je werkzaamheden. Even gewoon JIJ en jouw dromen.

Be awesome, be fearless and get inspired

Be awesome, be fearless and get inspired

Don’t doubt about your dreams Say Hello!

Voel je nog een kleine twijfel of heb je een vraag? Laat het me weten en neem gerust contact met mij op door onderstaand formulier in te vullen.

Pin It on Pinterest