Selecteer een pagina

Daan van Zogedigidaan

Wie ben ik?

Building a brand

Ik zie zoveel ondernemers hard werken, ploeteren en proberen tussen de massa uit te steken. Ondernemers die naar hun concurrenten blijven kijken, copycats worden. Ze verzuipen in alle informatie die er te vinden is. Ondernemers die alles aangrijpen omdat een ander dat ook doet. Zichzelf in de aanbieding gooiden, noem ik het. Blijkt het niet snel genoeg te werken dan beginnen ze weer aan iets anders. Wedden dat zij ook niet naar zichzelf luisteren, zoals ik dat eerst niet deed?! Waarschijnlijk omdat ze niet werken aan hun identiteit als merk. Nu ben ik onwijs goed in dingen creëren. Ik heb een fantasie die met regelmaat op hol slaat. Van creativiteit hou ik het meeste. Ik heb de juiste afslag gevonden en vanaf nu help ik jou met het creëren van een sterk merk door jezelf te laten zien.

Als Business Creator ben ik ook een ondernemer, heel enthousiast en ik weet wat er allemaal bij het ondernemerschap komt kijken. Tot een paar maanden geleden was ik ontzettend bezig hoe ik jou nu ging benaderen. Wat werkte wel en wat niet. Ik bleef altijd netjes en braaf. Maar hell no, ik ben dus helemaal niet braaf. Ik draai het woord fel om in lef. En die kleine mindshift leverde mij heel veel op. Ik zette mijn felheid in, het viel mensen op en daardoor werd ik in één klap zichtbaarder. Ik weet waar jij staat, zoekende in de jungle van Facebook, insta, LinkedIn en YouTube. Hoe ga je in hemelsnaam klanten krijgen als er al zoveel aanbod is. Voor jou 1000 anderen toch?! Nee natuurlijk niet, mensen kopen bij jou omdat ze een verbinding met je hebben. Hoe groot of klein die verbinding is, die is er echt. Die verbinding is juist belangrijk, niet wat je aanbiedt maar hoe je het aanbiedt.

Ik liet mij vooral leven, deed de dingen waarvan anderen vonden dat het zo hoorde. Alles wat ik dus niet wilde gebeurde juist wel en ik had het nog niet eens in de gaten. Ik vind het juist enorm belangrijk om jezelf te kunnen zijn. Oprechtheid en eerlijkheid, zijn twee woorden met een enorme betekenis voor mij. En toch liet ik mij leiden door alles en iedereen. Ik luisterde niet naar mijzelf. Totdat ik beetje bij beetje weer steeds vaker aan mijzelf ging denken.

Ik hoorde mezelf weer, ondernam actie en startte Zogedigidaan met de bedoeling om drukke ondernemers te ondersteunen om hun bedrijf naar een nieuw level te brengen. Ik kan nu zeggen dat ik een afslag te vroeg heb genomen. Ik zat in de goede richting maar het was het net niet. Mijn speelsheid en creativiteit kwamen niet tot zijn recht. Door jou te helpen met je branding en online zichtbaarheid kan ik die twee eigenschappen super goed combineren om jou een schitterend podium te geven waar jij helemaal als jezelf op staat.

Let’s start something new
Say Hello!

Ik bijt niet en het is altijd hartstikke tof om via je site een bericht te krijgen. Heb je vragen, twijfel je ergens over gewoon even contact opnemen en niet verder zoeken.

Pin It on Pinterest