Selecteer een pagina
Daan van Zogedigidaan

Wie ben ik?

Jouw succes is mijn succes

Ik zie zoveel ondernemers hard werken, ploeteren en proberen tussen de massa uit te steken. Ondernemers die naar hun concurrenten blijven kijken, copycats worden. Ze verzuipen in alle informatie die er te vinden is. Ondernemers die de overtuiging hebben dat ze alles zelf moeten doen want dat hoort een ondernemer toch te kunnen. Je lijst met taken lijkt eindeloos, als je daar uberhaupt naar kijkt zakt de moed je al in de schoenen. Wij als personen kunnen niet alles leuk vinden maar waarom zou je het dan wel doen als een ander het juist wel leuk vindt? Je zit de groei van jouw bedrijf danig in de weg als je alles zelf wilt blijven doen.

Als Virtuele Assistent ben ik ook een ondernemer, heel enthousiast en ik weet wat er allemaal bij het ondernemerschap komt kijken. Ik kan ontzettend snel schakelen en ik heb de superkracht om alles snel te leren. Mijn enthousiasme zorgt er ook voor dat ik afwisseling nodig heb en door te werken als VA is die afwisseling er zeker. Geen één dag is hetzelfde. Ik hou van out-of -the box denken en het zou tof zijn als jij dat ook doet. Afkijken bij de buren is niet echt mijn ding en ik vind het ontzettend belangrijk om lekker mijzelf te blijven.
Een tijdje terug liet ik mij vooral leven, deed de dingen waarvan anderen vonden dat het zo hoorde. Alles wat ik dus niet wilde gebeurde juist wel en ik had het nog niet eens in de gaten. Ik vind het juist enorm belangrijk om jezelf te kunnen zijn. Oprechtheid en eerlijkheid, zijn twee woorden met een enorme betekenis voor mij.

Ik woon in Best, in het altijd gezellige Noord-Brabant. Ik heb ontzettend lieve mensen om mij heen. Wellicht vind jij mij extravert en kijk je me raar aan als ik je zeg dat ik zo nu en dan een dag nodig heb om mij (in mijn eentje) weer op te laden.

Jouw succes is mijn succes. Snap je hem? Als ik jou kan helpen bij jouw succes betekent dat voor mij dat ik goed bezig ben. Jij straalt en ik dus ook. Wil je meer weten of heb je nog vragen je mag me altijd een bericht sturen of bel me even.

Let’s start something new
Say Hello!

Ik bijt niet en het is altijd hartstikke tof om via je site een bericht te krijgen. Heb je vragen, twijfel je ergens over gewoon even contact opnemen en niet verder zoeken.

Pin It on Pinterest